Sömnproblem


Sömnproblem

Sömnbrist är ofta ett resultat av den moderna människans hektiska liv och det kan ha många negativa fysiska, såväl som psykologiska effekter. Detta påverkar koncentrationen och minnet, prestationen, inlärningsförmågan samt humöret.

Anledningen till många individers sömnproblem beror på den allt större exponeringen av artificiell belysning, blått ljus.

Den naturliga produktion av melatonin hämmas av blått ljus som kommer från artificiell belysning och som blir allt vanligare i vår vardag (Mobiltelefon, TV, PC). Artificiell belysning skapar obalans i vår naturliga dygnsrytm och därmed sömnproblem.

Health Eyewear blockerar det blåa ljuset vilket får dig till falla i sömn lättare och ger dig en mycket bättre sömnkvalitet.

Många försöker lösa sina sömnproblem med dyra och beroendeframkallande sömnmediciner. Det många inte känner till är att det finns ett betydligt hälsosammare och billigare alternativ – Health Eyewear. Glasögonen är en enkel och billig lösning som verkar endast efter tre till fyra dagars användning. All forskning som gjorts visar på 0% biverkningar av användandet av sådana glasögon.

Effekten är snabb och tydlig. Kroppens produktion av naturliga hormonet melatonin förstärks och du kommer somna lättare, sova djupare och vakna utvilad.