Frågor & Svar


Vanliga frågor

Hur fungerar Melaoptic Swedens glasögon?

Melaoptic Swedens glasögon fungerar genom att filtrera bort det starka blå ljus som avges av digitala enheter som datorer, mobiltelefoner, TV-apparater, tabletter, lysrör och lysdioder. 

Frånvaron av blått ljus skyddar ögonen från digitalt ansträngda ögon och registrerar hjärnans interna klocka, vilket gör att tallkottkörteln producerar kroppens naturliga sömn stöd, melatonin.

Vår glasögon blockerar all UVA, UVB och UVC ljus och blått ljus upp till 525 nanometer av ljus spektrumet.

Vem bör bära Melaoptic Swedens glasögon?

Den som tillbringar mycket tid framför dator eller digital enhet kommer att gynnas av att bära glasögonen. 

Vad är blått ljus?

Digitala enheter som datorer, telefoner, surfplattor, LED lampor, och tv-apparater avger stora mängder av blått ljus, den högsta energi av allt synligt ljus (som sträcker sig från 380 nm till 495 nm). Blått ljus reglerar vår dygnsrytm och tillhandahåller oss energi under dagen. Dock vi exponering av för stor mängd blått ljus vid fel tidpunkt påverkas våra ögon, sömnen och hälsan markant enligt senaste studier och forskning. 

Varför är Melaoptic Swedens glasögon bättre än andra dator glasögon?

Melaoptic Swedens glasögon erbjuder den tydligaste, mest effektiva lins på marknaden. Övriga dator glasögon är typiskt mycket gult och har låg transparens. Våra glasögon har en mycket ljus nyans som inte är lätt märkbar och ser ut precis som en vanlig par glasögon när du bär dem.

Retur och byte

Vi erbjuder 100% Nöjdhetsgaranti för alla våra glasögon. Tillverkningsfel på glasögon - Inom (1) år från inköpsdatum.

Du kan returnera din beställning inom 30-dagar efter det att beställningen har levererats, förutsatt att produkten är i originalskick och har alla etiketter kvar. Varan måste vara i perfekt skick, den får inte ha använts, tvättats, eller ändrats på något sätt. Vi förbehåller oss rätten att neka eventuella returer som inte klarar vår kvalitetskontroll. Mejla oss på support@melaoptic om du vill returnera eller byta din beställning. 

Finns det olika storlekar?

Varje modell har dimensioner som anges i produktbeskrivningen. Alla våra modeller är unisex och utformad för att passa alla typer av ansiktsformer.

Erbjuder Melaoptic Swedens glasögon med styrka?

Just nu erbjuder vi inte glasögon med styrka men arbetar för att ta fram det inom kort. Om du är intresserad, prenumerera på vår e-postlista nedan så att vi kan meddela dig så fort som möjligt när alternativet blir tillgängligt.